субота, 16 вересня 2017 07:50

Журналіста затягнув в річку і вбив крокодил

Журналіста затягнув в річку і вбив крокодил
В щелепах крокодила гине не менше 1000 людей на рік. Фото: businessinsider.com

На острові Шрі-Ланка крокодил вбив британського журналіста "Financial Times" Павла МакКліна, передає ВВС.

Трагедія сталася в популярному східному прибережному районі Аргумбай. Тіло чоловіка знайшли 15 вересня.

МакКлін проводив в Шрі-Ланці свою відпустку. Поїхав разом з друзями. Одного разу пішов до туалету і вирішив помити руки у воді. В той момент його вхопив крокодил та потягнув під воду. Про подію повідомили поліції. Тіло було знайдено військовими водолазами.

Шотландський турист, який перебував недалеко від місця події, зазначив, що журналіст загинув в лагуні поруч з морем в містечку під назвою Слоняча гора. "Я був там, але не бачив, як саме це сталося. Жахливо ... Свідки на 90% впевнені, що це крокодил, але пару хлопців сказали, що в лагуні є зубцчм піски", - зазначив він.

МакКлін закінчив Оксфорд з відзнакою, вивчав французьку мову. У газеті працював два роки, займався питаннями ЄС і Brexit. Останні пару місяців проживав в Брюсселі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали крокодила, який з'їв шістьох людей

Свідки інциденту повідомили, що чули як кричав чоловік поки крокодил його затягував в річку, однак не встигли його врятувати.

Крокодили вважаються тими тваринами, які винні у найбільшій кількості людських смертей в Африці. Протягом року в їхніх щелепах гине не менше 1000 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Журналіста затягнув в річку і вбив крокодил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі