середа, 24 січня 2018 16:48

Жінка покинула 2-місячну доньку на вулиці, бо втомилася

Жінка покинула 2-місячну доньку на вулиці, бо втомилася
У Харківській області 30-річна жінка покинула на вулиці двомісячну дитину. Фото - обласна поліція Харківщини

В селі Нова Мерефа Нововодолазького району на Харківщині перехожі знайшли на вулиці 2-місячну дівчинку.

Дитину там покинула 30-річна мати, повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

"23 січня до Нововодолазького відділення поліції надійшло повідомлення від 67-річної мешканки села, яка розповіла, що вранці її чоловік знайшов у скирті сіна немовля. Дитину залишила 30-річна мати. Відповідно до медичного свідоцтва про народження, дівчинка народилася17 листопада 2017 року, але до теперішнього часу цей факт офіційно не зареєстрований", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертве немовля знайшли в коробці на смітнику

Вранці співмешканець жінки поїхав на роботу до Харкова. Близько 6:00 мати погодувала дитину, одягла та пішла гуляти на вулицю. Каже, що відчула сильну втому від сімейних турбот і вирішила залишити дитину сусідам. Жінка підійшла до сусідського двору, побачила неподалік господаря і поклала дитину біля скирти сіна. А потім утекла.

Поліції свій вчинок жінка пояснила тим, що дитина протягом трьох днів не давала їй відпочити і вона дуже втомилась. Зараз життю дівчинки нічого не загрожує.
За фактом залишення в небезпеці відкрито кримінальне провадження. Жінці загрожує до 2 років в'язниці.

На смітнику поліція знайшла 5-річного хлопчика. Батьки покинули сина серед відходів у Корсунь-Шевченківському районі на Черкащині. Малечу направили до черкаського дитбудинку. Підозрюють, що дитина серед сміття перебувала досить довго. Одяг хлопчика був настільки брудним, що його довелося викинути.

Зараз ви читаєте новину «Жінка покинула 2-місячну доньку на вулиці, бо втомилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі