понеділок, 11 грудня 2017 11:50

"Вилетіла з вікна та потрапила під колеса" - жінка загинула в страшній аварії

"Вилетіла з вікна та потрапила під колеса" - жінка загинула в страшній аварії
Пасажирка Vito вилетіла з вікна та опинилася під колесами. Вона загинула на місці. Фото - zp.depo.ua

Удень 10 грудня в центрі Херсона на перетині проспекту Ушакова та вулиці Маяковського мікроавтобус Mercedes Vito зіштовхнувся з легковиком Nissan.

Попередньо поліцейські встановили, що мікроавтобус, який рухався другорядною дорогою, хотів виконати розворот. У цю мить він зіштовхнувся з Nissan, що їхав головною, інформує Depo.Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП за участю Димінського: справа отримала новий поворот

Удар був таким потужним, що Mercedes Vito викинуло на край проїжджої частини. Пасажирка Vito вилетіла з вікна та опинилася під колесами. Вона загинула на місці. Ще двох учасників ДТП госпіталізували з різними тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці встановлюють обставини смертельної аварії й просять відгукнутися можливих свідків. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження.

На Новоірпінській трасі, що в Київській області сталася смертельна ДТП. В аварії зіткнулись три автомобілі, двоє людей загинуло.

Зараз ви читаєте новину «"Вилетіла з вікна та потрапила під колеса" - жінка загинула в страшній аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі