понеділок, 29 липня 2013 10:23

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Врадіївського таксиста, який бив Крашкову, намагалися відкупити

Врадіївського таксиста, який бив Крашкову, намагалися відкупити
Фото: newsradio.com.ua

Мати Сергія Рябіненка, який фігурує у справі про зґвалтування у Врадіївці, намагалась підкупити родичів постраждалої Ірини Крашкової.

Про це заявила сама Крашкова в інтерв'ю "Вестям".

"Була лише мама таксиста Сергія Рябіненка, який мене не ґвалтував, але бив. Зустрічалась у лікарні з моїми близькими і пропонувала їм гроші. Говорила, що готова продати все, що у неї є, лише б син не сів у тюрму. Але мої родичі відмовились", - сказала Крашкова.

Водночас вона заявила, що родичі інших фігурантів справи - Дрижака та Поліщука - до неї зі схожими проханнями не приходили.

Нагадаємо, 26 червня Крашкову жорстоко побили та зґвалтували. За підозрою у скоєнні злочину заарештовані троє осіб: лейтенант міліції Дмитро Поліщук, таксист Сергій Рябіненко, а також капітан Євген Дрижак. Крім того, затриманий заступник начальника місцевого РВВС.

Після подій у Врадіївці глава МВС відсторонив від посади керівника обласного управління міліції Валентина Парсенюка. Крім того, начальник місцевої міліції і прокурор району були звільнені з посад.

Зараз ви читаєте новину «Врадіївського таксиста, який бив Крашкову, намагалися відкупити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі