неділя, 31 грудня 2017 07:11

Водій автобуса душив пасажира за те, що той використовував стоп-дзвінок
4

Водій автобуса напав на одного із пасажирів, звинувативши його в тому, що той надто голосно дзвонив у стоп-дзвінок. Пасажир, пояснюють, був роздратований тим, що водій пропустив його зупинку, тому продовжував натискати дзвінок. Інцидент стався у місті Картахена в Колумбії.

Директор компанії "Транскарібе" розповів, що "поведінку водія ніяк не можна виправдати, але його спровокували".

Пасажир Девід Перес був роздратований тим, що водій пропустив його зупинку і почав натискати стоп-кнопку. Свідки говорили, що водій вийшов із себе, вирішивши, що Перес дзвонив "дуже вперто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникла сестра загиблої у резонансній ДТП на Київщині

"Водій казав, що пасажир неправильно використовував кнопку. Він безперервно натискав її, що штовхало автобус під час поїздки. Мабуть, коли машина зупиняється і відчиняються двері, дзвінок автоматично припиняє звучати, але ця людина не вийшла і не натиснула кнопку", - говорить один із пасажирів, який відзняв відео інциденту.

Водій встав і підійшов до пасажира. Ударив Переса декілька разів. На відео видно, що він намагався його душити, обернувши руку навколо його шиї.

Нетверезий українець за кермом фури протаранив у Німеччині поліцейський автомобіль. Співробітниця поліції загинула. 48-річного водія фури взяли під варту.

Зараз ви читаєте новину «Водій автобуса душив пасажира за те, що той використовував стоп-дзвінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі