середа, 26 червня 2013 10:54

У Рівному правоохоронці влаштували погоню за викрадачем "Мерседеса"

У суботу, 22 червня, вночі на вул. Князя Острозького в Рівному з двору  багатоповерхового будинку невідомий чоловік викрав автомобіль "Мерседес-Бенц". Втікаючи від міліції він на ходу вискочив із вкраденого легковика.

"Повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем марки "Мерседес-Бенц" надійшло до чергового відділу ДАІ УМВС України в області близько 2 години ночі. Власник легковика розповів, що близько першої години ночі він стояв на балконі та курив. Автомобіль на той час знаходився у дворі будинку. Далі чоловік зайшов у кімнату та через деякий час почув гуркіт автомобіля. Віктор визирнув з балкона і побачив, що "Мереседеса" вже на місці не було. Чоловік відразу зателефонував у міліцію і повідомив про злочин", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

Правоохоронці застосували план перехвату.  Викрадений автомобіль помітили на центральній вулиці міста - Соборній.

"Вартові доріг почали переслідувати зловмисника. Однак, водій не реагував на вимогу правоохоронців про зупинку, а навпаки збільшивши швидкість намагався втекти. На очах у працівників ДАІ, які переслідували розшукуваний автомобіль, водій вистрибнув з автомобіля і почав втікати. Однак, вже за декілька хвилин зловмисник був затриманий", - додають правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному правоохоронці влаштували погоню за викрадачем "Мерседеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі