субота, 18 вересня 2021 22:10

У Рівненській області сталася ДТП за участю поліцейських: їх госпіталізували

У селі Крупець у Рівненській області на трасі Київ - Чоп в ДТП постраждали двоє поліцейських. Про це повідомляє портал dtp.kiev.ua.

"Опівдні 18 вересня на трасі Київ - Чоп в селі Крупець на Радивилівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля поліцейських і вантажівки. У результаті зіткнення Toyota Prius з Volvo двох інспекторів сектору реагування патрульної поліції доставили в лікарню", - сказано в повідомленні.

 

Поліцейський автомобіль на заокругленій ділянці дороги зіткнувся з напівпричепом попутної фури, що їхала - вантажівка їхала по правій смузі і частково виїхала на ліву, по якій рухалося авто поліцейських. Від удару вантажівку розвернуло, і вона врізалася у відбійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині внаслідок ДТП загинула 17-річна дівчина

В Одесі сталося смертельна дорожньо-транспортна пригода. Поліцейський проїхав на червоне світло і зіткнувся з іншим автомобілем - його водій загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «У Рівненській області сталася ДТП за участю поліцейських: їх госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі