неділя, 01 квітня 2018 17:32

У схожих аваріях на Закарпатті загинуло троє осіб

У схожих аваріях на Закарпатті загинуло троє осіб
Всі винуватці ДТП були на автомобілях з іноземною реєстрацією. Фото: Полція

31 березня дві схожі між собою смертельних ДТП сталося на Закарпатті.

В аваріях загинуло 3-е осіб, ще кілька опинилися в лікарні, серед них і малолітні діти, повідомляє відділ комунікації Нацполіціі області.

"О 12:35 в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення про автопригоду поблизу села Ратівці. Прибувши на місце події, поліція встановила, що винуватцем дорожньої трагедії був 24-річний житель Ужгорода, який керував автомобілем марки Volkswagen Gоlf іноземної реєстрації", - сказано в повідомленні.

На автодорозі Київ-Чоп, перед поворотом на село Ратівці біля автобусної зупинки водій пішов на обгін декількох попутних машин. Він не розрахував безпечну відстань і зіткнувся з попутним автомобілем марки Тоyоtа Camry, який почав маневр повороту ліворуч. За кермом "Тойоти" була мешканка Ужгорода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці п'яний водій в'їхав у вантажівку

Після зіткнення Volkswagen Gоlf злетів з траси в кювет, де зіткнувся з деревом. В результаті водій помер від отриманих травм на місці події. Його пасажира шпиталізували.

Учасником схожого ДТП став водій Hоndа Аccоrd, 27-річний житель села Нересниця Тячівського району. Рухаючись в напрямку Тячева, він почав обгін іншого автомобіля, не переконавшись у безпеці даного маневру. Як наслідок, зіткнувся лоб в лоб із зустрічним автомобілем марки BМW, яким керував 31-річний житель Тересви.

В результаті ДТП від отриманих травм померла в реанімації Тячівської лікарні 51-річна пасажирка BМW. Госпіталізовано п'ятьох чоловік, серед них двоє дітей - трьох і 16 років.

У центральному окрузі Бангладеш Гаполгаджі автобус з'їхав з траси у кювет. Унаслідок аварії щонайменше восьмеро пасажирів загинули, ще 26 - травмовані.

Зараз ви читаєте новину «У схожих аваріях на Закарпатті загинуло троє осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі