пʼятниця, 12 січня 2018 01:12

В Одесі загорілись торговельні приміщення та ресторан

В Одесі загорілись торговельні приміщення та ресторан

11 січня в Одесі рятувальники загасили масштабну пожежу в торговельних приміщеннях. Гасіння ускладнювалось через вітер та наявність горючих будівельних конструкцій.

Про це ідеться у повідомленні від прес-служби ДСНС області.

"Надійшло повідомлення про загорання даху будівлі за адресою: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога 118. На місце виклику прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи та встановили, що відкритим полум'ям горить дах у одноповерховій будівлі з торгівельними приміщеннями. Складність гасіння пожежі полягала у складних погодних умовах (сильний вітер) та наявністю горючих будівельних конструкцій, токсичного утеплювача і облицювального матеріалу, численного розгалуження освітлювальної та силової електромережі. Особовий склад працював у засобах захисту органів зору та дихання. У ході оперативної розвідки аварійною бригадою РЕМ та газовою службою було проведено знеструмлення електромережі. Та завдяки оперативним та професійним діям рятувальників вдалось не допустити розповсюдження вогню на інші будівлі", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все згоріло" - назвали результати експертизи пожежі в таборі "Вікторія"

Загасити пожежу вдалось через дві години. Загальна площа загоряння становила 300 кв. метрів. На місці працювали 10 одиниць техніки та 65 чоловік особового складу. Загиблих та постраждалих на пожежі немає.

Причина пожежі встановлюється.

Раніше повідомлялось, що площа займання швидко збільшувалась. У будівлі, де сталась пожежа, розташовані ресторан "Дім 11", кафе "Диво", аптека "Будьмо здорові разом". Пожежі було присвоєно ранг "2".

Зараз ви читаєте новину «В Одесі загорілись торговельні приміщення та ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі