середа, 01 червня 2022 10:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У Мелітополі підірвали автомобіль з донькою гауляйтера та її чоловіком - ЗМІ
4

Фото: ria-m.tv

У Мелітополі на Запоріжжі внаслідок вибуху поранення отримала донька гауляйтера Юрія Волжаніна та її чоловік.

Пара перебувала в автомобілі Mercedes, який підірвався на закладеній у каналізаційний люк саморобній міні, пише "РИА Мелітополь".

Зазначається, російські окупанти та місцеві колаборанти приховують імена жертв.

За даними видання, вибух стався шляхом слідування Mercedes від ТЦ Квартал Євгена Балицького. У тому районі проживає сам колаборант, псевдомер Галина Данильченко та низка інших наближених до верхівки окупаційної "влади" осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дитина з Мелітополя майже два місяці перебуває в полоні окупантів - мер

"На відеокадрах з носилками, на яких лежала поранена дівчина, багато хто впізнав племінницю Євгена Балицького Євгенію Зайцеву. Вона пересувається містом у "Мерседесі" і займається питанням роздачі гуманітарки", – пише видання.

У цьому ж автомобілі сиділа сімейна пара колаборантів із Мелітопольського району. Постраждали двоє людей: чоловік, 2001 року народження, та жінка 1994 року. Вона отримала контузію, осколкові поранення грудної клітки. Чоловік - мінно-вибухові травми: відкриті переломи обох кісток гомілки, численні осколкові поранення, за даними видання.

За неофіційною інформацією це донька Волжаніна та її чоловік.

30 травня о 7:50 пролунав потужний вибух у самому центрі міста. Точніше - у районі ТЦ Квартал, де розташована багатоповерхівка Євгена Балицького, а також у ДК Шевченка розміщена так звана військово-цивільна адміністрація окупантів.

ЗМІ писали, що внаслідок вибуху постраждала племінниця Балицького - донька покійного Олега Балицького, брата зрадника України й гауляйтера. Мер Мелітополя Іван Федоров спростував цю інформацію.

Є дві версії щодо причин вибуху в Мелітополі: зачистка російськими військовими колаборантів, які не справляються зі своїми "обов'язками", або робота проукраїнських партизанів.

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі підірвали автомобіль з донькою гауляйтера та її чоловіком - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі