четвер, 06 лютого 2014 18:31

У Маріуполі оголосили винагороду за інформацію про матір новонародженого, тіло якого знайшли на смітнику

6 лютого міліція Маріуполя оприлюднила заяву про винагороду у 4 тисячі гривень за інформацію про матір новонародженого, тіло якого знайшли у сміттєвому контейнері 10 січня. Нагадаємо, його тіло та продукти післяпологової діяльності у поліетиленовому пакеті побачила місцева мешканка.

За словами співробітника прес-служби Маріупольської міліції Вікторії Гуц, правоохоронці пішли на такий крок, щоб скоріше завершити цю справу.

"Для маріупольської міліції це справа честі. Нам систематично дзвонили люди і розказували про те, що знають. Але відчутних результатів це не принесло. Вирішили ще таким чином дати людям стимул. Слідство не припиняється. Опитані всі неблагополучні сім'ї, всі породіллі, які були вагітні, а потім якимось дивним чином дитини в них не з'явилось. Розіслали орієнтировки також в суміжні райони. Можливо, наша породілля не з Маріуполя. Можливо, й не сама була. І дитину на смітник виніс, наприклад, батько. Все з'ясується згодом", - сказала вона.

Правоохоронці зробили експертизу ДНК дитини.

"Завдяки цьому можна буде точно встановити матір дитини, коли її знайдуть. І помилки не буде. Також після проведених аналізів крові дитини встановлено, що у матері була важка хвороба, яка може передаватись дитині. Яка саме — таємниця слідства, але не психічна. Тепер вектор пошуків помітно звузився. І є надія на швидкий результат", - зазначила Вікторія Гуц.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі оголосили винагороду за інформацію про матір новонародженого, тіло якого знайшли на смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі