четвер, 01 березня 2018 12:00

У лобовій ДТП загинув посадовець міськради

У лобовій ДТП загинув посадовець міськради
В автомобільній аварії загинув начальник фінансового управління Білгород-Дністровського, голова місцевої болгарської громади Віктор Мінчев. Фото — Facebook Алли Гінак

В Одеській області в автомобільній аварії загинув начальник фінансового управління Білгород-Дністровського, голова місцевої болгарської громади Віктор Мінчев.

ДТП сталася 28 лютого, приблизно о 17.30 біля села Прибрежне. Про це повідомила на у Facebook мер міста Алла Гінак.

"Ще п'ять годин тому ми розмовляли і обговорювали подальші плани розвитку міста та виконання бюджету за підсумками двох місяців! Величезне горе для всієї родини, для рідних і близьких, для друзів і товаришів по службі. Обірвалося життя прекрасної людини, життєрадісного і цілеспрямованого, прекрасного чоловіка і батька", - написала Гінак.

Chevrolet, за кермом якого перебував Мінчев, рухався у напрямку селища Затока та лоб у лоб зіткнувся авто Hyundai. Разом із посадовцем у авто перебувала його дружина, яка отримала травму голови, повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не впорався з керуванням і в'їхав у відбійник" - лікар загинув у страшній аварії

Обох водіїв та пасажирку Chevrolet госпіталізували до лікарні, але Мінчев помер від отриманих травм.

Бізнесмен Володимир Лустаи зі Снігурівки на Миколаївщині разом зі своїм водієм ­Сергієм Халявкою загинув у ДТП 6 лютого.  Аварія сталася біля села Партизанське Вітовського району Миколаївської області. Автомобіль "Тойота" зіткнувся з ­КамАЗом. Обидві машини відразу загорілися. Водій та пасажир легковика згоріли заживо. Чоловіка, який був за кермом ­КамАЗа, забрали в лікарню з важкими травмами.

Зараз ви читаєте новину «У лобовій ДТП загинув посадовець міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі