четвер, 02 липня 2020 12:01

У Києві 30-річний домашній тиран розправився з матір'ю

У Києві 30-річний домашній тиран розправився з матір'ю
У Києві 30-річний чоловік зарізав матір. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві над трупом матері затримали 30-річного чоловіка.

Поліцейських на сімейну сварку з бійкою на вул. Глибочицьку викликали сусіди вночі 2 липня, повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції.

"Інспектори спробували потрапити до квартири, але в ній панувала тиша, двері їм ніхто не відчиняв. На балконі під'їзду патрульні знайшли власника зачиненої квартири, який перебував в стані шоку та прохав про допомогу. За його словами в помешканні залишилася його дружина та 30-річний син. В родині виник конфлікт, чоловік зміг втекти, а дружина - ні", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестра плакала і просила зупинитись: 26-річний чоловік порізав батьків

Патрульні потрапили у квартиру через сусідський балкон. У одній із кімнат виявили тіло жінки з ножовими пораненнями. Поряд стояв її син.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Усі обставини злочину встановлюють.

У Боярці на Київщині 38-річний чоловік, який зловживає алкогольними напоями та вживає наркотики, під час чергової сварки з 73-річною матір'ю накинувся на неї з ножем. Потім він намагався приховати сліди злочину. Однак згодом вирішив зізнатися у скоєному злочині і зателефонував до поліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві 30-річний домашній тиран розправився з матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі