понеділок, 11 квітня 2022 10:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У Херсоні орки зірвали з Меморіалу Небесної сотні українських героїв

У Херсоні орки зірвали з Меморіалу Небесної сотні українських героїв
Меморіал Героям Небесної Сотні та загиблим воїнам АТО у Херсоні, 2015 рік. Фото: Радіо Свобода

Російські терористи вчинили чергову провокацію в Херсоні. Загарбники поглумилися над пам'яттю про українських героїв, демонтувавши Меморіал Героям Небесної сотні й загиблим воїнам АТО.

Про це повідомив представник тероборони й депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань в ефірі 24 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мер" Мелітополя готується із розмахом святкувати 9 травня

"Зараз у місті окупанти масово знімають рекламні щити з написами "Херсон – це Україна". Нелюди добралися й до Меморіалу Героям Небесної сотні та загиблим у зоні АТО. Вчора (10 квітня. – Gazeta.ua) окупанти зірвали з Меморіалу Героям Небесної сотні наших героїв – тих, хто був на Революції гідності, воїнів АТО", – заявив Хлань.

Через власне безсилля російські терористи масово затримують мирних жителів у Херсоні. Українців утримують у підвалах. Через це люди намагалися вийти на мітинг, однак росіяни до цього підготувалися. Російські загарбники хотіли почати масове затримання на цій акції. Однак якщо раніше вони викрадали людей вночі, то зараз їх уже нічого не зупиняє. Вони затримують усіх серед білого дня й роблять це "у стилі фашистів".

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні орки зірвали з Меморіалу Небесної сотні українських героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі