четвер, 18 серпня 2022 01:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У Харкові внаслідок ракетного удару постраждала 11-річна дитина

У Харкові внаслідок ракетного удару постраждала 11-річна дитина
Один поранений внаслідок обстрілу Харкова у тяжкому стані. Фото: t.me/kt20220224

Російські окупанти 17 серпня влучили у триповерховий будинок на Салтівці у Харкові, попередньо – "Іскандером".

Сім людей загинули, 17 – поранені, серед них – 11-річна дитина. Про це написав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терехов розповів, що відбувається у Харкові на місці влучання

За його словами, один чоловік перебуває у тяжкому стані, інші госпіталізовані – в середньому стані.

"Рятувальники продовжують пошукові роботи. Медики обласного Центру екстреної медичної допомоги також чергують на місці. Росіяни жорстоко і цілеспрямовано влучили по цивільних. А тепер у своїх так званих "ЗМІ" поширюють чергові фейки про "військові об'єкти". Жодного військово об'єкту. Виключно цивільні – серед яких пенсіонери та діти. Це справжній тероризм, на який здатні лише нелюди!" – наголосив Синєгубов.

17 серпня російські окупанти вчергове вдарили по Салтівському району Харкова. За попередніми даними, внаслідок масованого обстрілу сім людей загинули, 16 отримали поранення.

Росіяни влучили у гуртожиток – там здійнялася пожежа, під завалами знаходяться люди. Рятувальники та медики працюють на місці.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові внаслідок ракетного удару постраждала 11-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі