пʼятниця, 07 грудня 2012 16:59

На Черкащині в ставку знайшли тіло залізничника

6 грудня о 8.00 з села Сигнаївка Шполянського району на Черкащині до рятувальної служби райцентру подзвонили місцеві жителі. Люди сказали, що побачили у ставку тіло якогось чоловіка. Ним виявився місцевий 61-річний Анатолій Бальоха, повідомляють в прес-службі головного управління МНС у Черкаській області.

"Дядько Анатолій все життя працював на залізничній дорозі. Був старшим механіком. Але увечері 5 грудня не прийшов додому. Всі кинулися його шукати. Через ніч, пошуки припинили. Робочі і сільські люди пригадують, що він ішов дамбою, де проходить залізнична колія. Вона розташована в бік сусіднього села Матусів. Але ніхто не бачив, щоб він вертався назад. А вранці побачили в ставку його куртку. Подзвонили до рятувальників", - розповіла телефоном племінниця 30-річна Альона.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
  Люди побачили у ставку тіло якогось чоловіка
Люди побачили у ставку тіло якогось чоловіка

У селі про Анатолія Бальоху відгукуються, як про гарного господаря і доброго сім'янина. Він одружився на жінці з дитиною Народили ще двоє синів і дочку. Мають восьмеро онуків. Усі діти живуть у селі.

"Він допоміг побудуватися усім дітям. Свою хату не будував, але в ній все переробив на свій лад, що від старої залишилися лише зовнішні стіни. Прибудовував веранду. Вичитував якісь новинки в будівництві і вчився робити. Добудовував літню кухню з сауною. В кухні залишалися лише внутрішні роботи. Дядько Анатолій був дуже начитаним. Оглядав пресу, бо новини в нього були на першому плані. Любив читати детективи і фантастику. Перечитав літературу усіх трьох сільських бібліотек. Брав книжки в односельчан. Завжди мав свою думку. Ніколи ні з ким не скандалив", - додала племінниця.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
  Тіло Анатолія Бальохи доставили на судмедекспертизу
Тіло Анатолія Бальохи доставили на судмедекспертизу

Тіло Анатолія Бальохи доставили на судмедекспертизу. Поховають його завтра на сільському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині в ставку знайшли тіло залізничника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі