пʼятниця, 12 жовтня 2012 01:06

У порушника правил дорожнього руху знайшли два пістолета і 50 гільз

Два пістолети та понад 50 гільз виявили міліціонери у водія ВАЗ-21093 у Тернополі. Автівку зупинили працівники ДАІ по вулиці Микулинецькій неподалік авторинку – водій порушив правила дорожнього руху.

Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі обласної міліції.

Під час перевірки  технічного стану машини співробітники ДПС запідозрили, що  в автомобілі можуть бути зброя та боєприпаси. Тому викликали слідчо-оперативну групу.

"Оглянувши транспортний засіб, оперативники виявили в багажному відділенні понад півсотні гільз від артилерійських снарядів. На цьому несподіванки не завершилися – в салоні авто було знайдено два пістолети", - розповіли правоохоронці.

Усі небезпечні предмети міліціонери відправили на експертизу. Було встановлено, що в конструкцію одного із вилучених стартових пістолетів внесені зміни. Це давало можливість використовувати його як вогнепальну зброю.

"32-річний житель обласного центру пояснив, що зброя йому дісталась від батька, який уже помер. Отож про її походження не має жодного уявлення, а тим більше про те, хто і з якою метою вніс зміни у заводську конструкцію пістолета", - зазначили у прес-службі.

Проти водія порушили кримінальну справу.

"Про такий спадок чоловік мав би одразу повідомити правоохоронні органи. Натомість, перевозячи боєприпаси у власному авто, він наразив на небезпеку себе та інших людей. Відносно тернополянина обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Триває розслідування", - наголосили міліціонери.

Зараз ви читаєте новину «У порушника правил дорожнього руху знайшли два пістолета і 50 гільз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі