понеділок, 18 грудня 2017 18:10

Суд звільнив священика, який напідпитку збив трьох підлітків

Суд звільнив священика, який напідпитку збив трьох підлітків
Священика, який п'яним збив трьох дітей, звільнили від кримінальної відповідальності. Фото - Ріа

Суд звільнив священика Олега Мирзаєва, який напідпитку за кермом Ford Transit збив 3 підлітків у селі Нападівка Лановецького району Тернопільщини.

Аварія сталася у липні цього року. У крові священика знайшли 2,58 проміле алкоголю, пише "Свобода".

У Лановецькому районному суді з отця зняли кримінальну відповідальність і випустили із зали суду. Потерпілі не мали жодних претензій до священика, адже він компенсував усім 3 підліткам та їх родинам матеріальні та моральні збитки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священика, який збив пенсіонерку, відсторонили від служби

Злочин цей вважається середньої важкості, а оскільки вчинений вперше і отець помирився з потерпілими, то людина повністю звільняється від кримінальної відповідальності.

Мирзаєв служить священиком у селах Татаринці та Якимівці Лановецького району.

У селі Нападівка Тернопільської області опівночі водій Ford Transit збив 3 хлопців. ДТП сталася на повороті, де хлопці мали розійтися по домівках. У 15-річного Павла медики виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці, закритий перелом лівої гомілки. У 16-річного Ігоря теж травми голови, струс і перелом гомілки. 17-річний Алік мав аналогічні травми та перелом 2 ребер.

Зараз ви читаєте новину «Суд звільнив священика, який напідпитку збив трьох підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі