середа, 17 вересня 2014 13:00

Росія змінила тактику і перейшла до "мінної війни"

Росія змінила тактику і перейшла до "мінної війни"
Фото: kor.ill.in.ua

Протягом доби прикордонники відділу "Красна Талівка" Луганської області тричі зафіксували факти спрацювання мін, встановлених російськими диверсантами, повідомляє прес-центр РНБО.

В одному із випадків на міні підірвалася та загинула жителька одного із прикордонних сіл. Обставини вибухів ще у двох випадках з'ясовуються. Це свідчить про активізацію "мінної" війни на даній ділянці та поновлення спроб з боку російських найманців відтіснити прикордонників від лінії кордону. "Те, що в ході такої війни гине мирне населення – терористів не хвилює", зазначають в РНБО і закликають місцевих жителів утриматися від збирання грибів.

Також, за оперативною інформацією розвідки, фіксується переміщення російських військових та бойовиків в районах населених пунктів Фащівка, Красний Луч Луганської області та Дебальцеве Донецької області. На територіях, підконтрольних бойовикам, терористи продовжують маскувати військову техніку в житлових кварталах та у подвір'ях мирних громадян.

Зараз ви читаєте новину «Росія змінила тактику і перейшла до "мінної війни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі