середа, 31 січня 2018 15:36

Рідні загиблого курсанта зробили різні заяви

Рідні загиблого курсанта зробили різні заяви
Курсанта Дмитра Зобніна (на фото ліворуч) знайшли застреленим під час караулу. Фото - соцмережі

Сьогодні, 31 січня, в селі Мартове Печенізького району Харківщини попрощалися з 19-річним Дмитром Зобніним, якого знайшли мертвим в одному з корпусів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Кожедуба.

Рідні хлопця нібито погодилися з версією слідства про самогубство.

За словами Сергія Зобніна, батька Дмитра, сина довели до самогубства офіцери. Але дядько загиблого Андрій Зобнін цю інформацію спростовує, передає "ГородХ".

"Ні, нічого не змінилося. У цій історії багато прогалин. З версією, що Діма міг накласти на себе руки, його батько не погодився. У нього зараз дуже важкий стан", - зазначив Андрій Зобнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це було вбивство" - родичі загиблого нацгвардійця

Досудове розслідування справи проводять співробітники ГУ Національної поліції у Харківській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури, повідомив перший заступник військового прокурора Харківського гарнізону Владислав Зубков. Призначили низку експертиз, а також проводять допити товаришів зі служби загиблого курсанта.

Увечері 28 січня виявили тіло курсанта ХНУПС із вогнепальним пораненням голови. Він був в караулі і мав при собі автомат Калашникова. Поліція розслідує смерть курсанта як умисне вбивство з поміткою "самогубство."

Зараз ви читаєте новину «Рідні загиблого курсанта зробили різні заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі