понеділок, 24 грудня 2012 19:39

Правозахисник Гройсман підозрює, що по його вікнах стріляли "свободівці"

23 грудня близько 20.00 у Вінниці стріляли по вікнах квартири правозахисника Дмитра Гройсмана. Поцілили у вікно на балконі.

Сьогодні вранці Гройсман оприлюднив фото з балкону у соцмережі Фейсбук. Світлину підписав "Всього лише дірочка у віконці. А могли б і ножичком полоснути".

Автор: Фото: facebook.com
  Слід від пострілу у вікні квартири вінницького правозахисника
Слід від пострілу у вікні квартири вінницького правозахисника

Чоловік припускає, це цілком може бути пов'язано з його професійною діяльністю.

"Мене не поранили. Коли стріляли по вікнах, я знаходився в іншій кімнаті, - розповідає правозахисник. - Почув сильний звук і подумав, що це мій кіт знову щось перекинув. Навіть не пішов і не глянув, бо хворію. Побиту шибку побачила моя дружина. Я оцінив отвір - дуже схоже на пневматичну зброю".

Гройсман каже, що не знає, хто стріляв.

"Прямих загроз я не отримував. Були лише листи від відомих "київських" "свободівців", які обіцяли повідомити про мене "свободівцям" "вінницьким". Мають на мене зуб через дискусію про необхідність вводити національність у паспортах громадян України!", - заявив він.

Дмитро Гройсман за національністю єврей.

Зараз ви читаєте новину «Правозахисник Гройсман підозрює, що по його вікнах стріляли "свободівці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі