середа, 07 березня 2018 20:52

Поліція знайшла голову вбитої жінки

Поліція знайшла голову вбитої жінки
У катакомбах знайшли голову вбитої одеситки. Фото: gazeta.ua

В одній з катакомб Лиманського району біля Одеси поліцейські знайшли пістолет та голову убитої 27 лютого місцевої підприємиці Ганни Єргієвої.

"Оскільки фрагмент тіла резонансного вбивства сьогодні знайдено, то вже можна офіційно оприлюднити інформацію", – написав у Facebook повідомив радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Підозрюваний зараз надає свідчення. Через таємницю слідства їх не можна оприлюднювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного в обезголовленні одеситки взяли під варту

"Згодом можна буде розповісти, як працівники карного розшуку відпрацьовували версії та мотиви скоєння злочину, внаслідок чого коло підозрюваних звузилось до однієї особи, на яку спершу навіть не звертали особливої уваги. А далі вже була справа техніки – перевірка алібі та речових доказів, встановлення місця перебування убивці, що виявився кухарем-"сушистом", – додав радник.

У власній квартирі на вул. Середній, 41, в Одесі 27 лютого близько одинадцятої вечора знайшли обезголовлене тіло 29-річної Анни ­Єргієвої. Добу не виходила на зв'язок, рідні стали її шукати. Жінка лежала в залитій кров'ю кімнаті. Місце, де була голова, було прикрите рушником.

Зараз ви читаєте новину «Поліція знайшла голову вбитої жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі