четвер, 27 вересня 2018 17:04

Замах на Михайлика: ще двом підозрюваним обрали запобіжні заходи

Замах на Михайлика: ще двом підозрюваним обрали запобіжні заходи
Лаша Герасин окрім замаху на одеського ативіста підозрюється в крадіжці у великих розмірах. Фото - twitter.com/mishajedi

27 вересня Київський суд Одеси обрав запобіжні заходи ще 2 підозрюваним у замаху на вбивство активіста Олега Михайлика – Манучару Варшанідзе та Лашу Герасіну. Їх також відправили до слідчого ізолятора на 60 діб без права на заставу.

Проти Герасіна в Приморському райсуді Одеси вже розглядається справа за про крадіжку у великих розмірах. Він перебував під заставою, але перетинав кордон, повідомив прокурор у справі про замах Павло Чикалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у нападі на активіста Михайлика поспілкувався з журналістами (відео)

Адвоката Герасіна його причетність до замаху відкидає. Каже, єдина провина його підзахисного в тому, що він купував на всіх сім-карти для телефонів.

Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід підозрюваному у нападі на одеського активіста Олега Михайлика. Торніке Герасіна Нагладзе взяли під варту без права на заставу. На засідання суду його привезли на каталці з лікарні. Він має інвалідність 1 групи. За словами адвоката Володимира Пояркова, травму Герасін отримав 4 роки тому.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Михайлика: ще двом підозрюваним обрали запобіжні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі