четвер, 25 січня 2018 12:19

Підозрюваний у вбивстві перерізав собі вени у залі суду

Підозрюваний у вбивстві перерізав собі вени у залі суду
Під час суду один із підозрюваних у вбивстві Віталія Ващенка порізав собі вени. Фото - ovid.com.ua

24 січня суд Зборівського району Тернопільської області продовжив розгляд справи про вбивство депутата Кременецької міської ради та активіста Віталія Ващенка. Під час судового засідання один із обвинувачуваних у цій справі намагався порізати собі вени.

Спроба самогубства була продуманою. Так зловмисники намагалися затягнути слідство і перенести засідання. Обвинувачуваному надали першу медичну допомогу, повідомляє прес-служба Апеляційного суду Тернопільської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали організатора вбивства Ващенка

Суд продовжив злочинцям термін тримання під вартою та відклав розгляд справи, тому що інший обвинувачений попросив замінити йому захисника.

Наступне судове засідання призначили на 12 лютого.

У місті Кременці Тернопільської області убили відомого громадського активіста Віталія Ващенка, члена Народної ради. Близько 22:00 Віталій підходив до свого дому. Двоє нападників дочекалися, поки він зайде у двір і піде у сторону авто. Чоловіки підбігли до нього і почали бити. Сусіди почули шум і викликали "швидку". Врятувати активіста не вдалося — він помер у реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві перерізав собі вени у залі суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі