вівторок, 16 січня 2018 21:00

Невідомий на смерть збив людину на переході

  Чоловік на смерть збив людину в Харкові. Фото: НикВести
Чоловік на смерть збив людину в Харкові. Фото: НикВести

Чоловік на смерть збив людину в Харкові.

Народний депутат України Антон Геращенко звернувся до громадян України з проханням допомогти поліції і повідомити інформацію про водія.

"Якийсь негідник, грубо порушуючи правила дорожнього руху, виїхавши на зустрічну, на смерть збив людину на пішохідному перехресті. Патрульна поліція знайшла автомобіль в декількох сотнях метрах від місця трагедії у дворах. Особа, яка вчинила цей злочин, кинула машину і зникла з місця злочину", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на Московському мосту водій влаштував ДТП з чотирьох машин, а сам зник. Є постраждалі

"Прошу всіх не байдужих харків'ян, хто може знати про те, хто був за кермом Toyota Camry, держномер, АХ 5050 АТ, допомогти поліції і повідомити все, що Ви знаєте про цю людину", - додав Геращенко.

Ввечері 15 січня в Києві на Солом'янській площі сталося ДТП, в якому постраждали 5 людей. Автомобіль Mitsubishi Lancer з донецькими номерами проїхав на червоний сигнал світлофора і зіткнувся з BMW (кабріолет) на польських номерах.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий на смерть збив людину на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі