четвер, 01 лютого 2018 16:46

"Назвався представником генпрокуратури" - з'явилися подробиці захоплення підприємства

"Назвався   представником генпрокуратури" -  з'явилися подробиці захоплення підприємства
На соєвий завод увірвалися невідомі зі зброєю. Внаслідок бійки та стрілянини 7 людей отримали поранення. Фото - "Каховка Протеїн-Агро"

Конфлікт зі стріляниною у Новій Каховці, в результаті якого було госпіталізовано 7 осіб, спалахнув навколо соєвого заводу "Каховка Протеїн-Агро".

Суперечки навколо підприємства тривають з 23 січня, коли на його територію увірвалися невідомі і повісили на ворота свої замки.

"Увірвалася група чоловік 30 - у балаклавах і з палицями. Зім'яли нашу охорону та увірвалися на територію, і відразу на ворота повісили свої замки з ланцюгами та взяли під контроль. Людина, яка керувала захопленням, назвала себе "представником Генеральної прокуратури України", - розповів начальник відділу служби безпеки Станіслав Бойко, передає портал NK-online.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки зі зброєю та вибухівкою напали на ринок

Як повідомляється, нападники виробничому процесу не заважали, однак перешкоджали вивезенню готової продукції — називалися представниками "Правого сектору".

Увечері 31 січня на території заводу сталось нове протистояння, цього разу зі стріляніною. В результаті в реанімаційному відділенні перебувають 2 людини: один охоронець заводу з кульовими пораненнями обох стегон, а другий - з черепно-мозковою травмою. У травматологічне відділення також госпіталізовані дві людини з травмами різної тяжкості. Ще трьом, була надана медична допомога, від госпіталізації вони відмовилися.

У Новій Каховці на одному з підприємств стався конфлікт із застосуванням травматичної зброї, в результаті якого постраждали 7 людей.

Зараз ви читаєте новину «"Назвався представником генпрокуратури" - з'явилися подробиці захоплення підприємства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі