неділя, 18 жовтня 2020 03:54

На в'їзді в Миколаїв більше сотні вантажівок заблокували рух: що трапилося

На в'їзді в Миколаїв більше сотні вантажівок заблокували рух: що трапилося
На місці чергує Національна поліція. Фото: Facebook

На в'їзді в Миколаїв перевізники створили штучний затор з більш ніж сотні вантажівок. Водії вантажних автомобілів відмовляються проїхати через пункт габаритно-вагового контролю.

У суботу, 17 жовтня, для запобігання руйнування дороги було прийнято рішення про розгортання на ділянці дороги в місті Новий Буг Миколаївської області додаткового пересувного пункту габаритно-вагового контролю, який мав працювати цілодобово. Про це повідомляє Укртрансбезпека в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна скасувала заборону на в'їзд іноземців

"Станом на вечір 17 жовтня водії вантажних автомобілів відмовляються проїхати через ГВК і створюють штучний затор із більш ніж 100 вантажівок. За попередньою інформацією - вночі планується прорив. На місці чергує Національна поліція", - сказано у повідомленні.

Раніше на контрольно-пропускних пунктах з Угорщиною утворилися черги із кількох сотень автомобілів. На пункті пропуску "Лужанка" застрягло понад 300 транспортних засобів.

Зараз ви читаєте новину «На в'їзді в Миколаїв більше сотні вантажівок заблокували рух: що трапилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі