понеділок, 13 травня 2013 12:03

На Рівненщині білорус на "Ніссані" збив мопедиста
6

Фото: Фото: ДАІ

У неділю, 12 травня, по обіді на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Ситне Радивилівського району Рівненської області автомобіль "Nissan Primera" під час обгону збив 45-річного мопедиста. Водія мопеда госпіталізували в травматологію.

"ДТП сталася по 16 годині. За попередніми даними, водій автомобіля "Nissan Primera" рухаючись зі сторони Львова в напрямку столиці виконував маневр обгону. Він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мопедом "Viper", який рухався в попутному напрямку й виконував маневр повороту ліворуч", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

45-річного водія мопеда "швидка" доставила в травматологію Радивилівської районної лікарні. В нього діагностували забійні рани правої половини лоба та перенісся, відкриту рану лівої вушної раковини, а також забійні рани ліктьового та гомілкового суглобу.

За кермом автомобіля "Nissan Primera" був 25-річний громадянин Республіки Білорусь. Він мешкає в Мінську. З місця ДТП чоловік не втік і дочекався приїзду медиків та працівників ДАІ.

Правоохоронці кажуть, що постраждалий мопедист їхав на незареєстрованому у встановленому порядку транспортному засобові.

Нагадаємо, у січні цього року на автотрасі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Три Копці на Рівненщині громадянин Республіки Білорусь на швидкості автомобілем "Kia-Carnival" врізався у два зустрічних легковика. Білоруського водія із закритою черепно мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували в травматологію Костопільської райлікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині білорус на "Ніссані" збив мопедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі