середа, 29 липня 2015 15:26

На лінії фронту затримали "Камаз" із боєприпасами та військовим РФ

На лінії фронту затримали "Камаз" із боєприпасами та військовим РФ
Фото: sprotyv.info

Прикордонники затримали на лінії зіткнення вантажівку, наповнену боєприпасами, яку супроводжував військовослужбовець ЗС РФ.

Про це на брифінгу повідомив глава Держприкордонслужби України Віктор Назаренко, передає Gazeta.ua.

"Затримали близько 22 години ночі 25 липня на КП "Березове", що знаходиться безпосередньо на лінії бойового зіткнення, автомобіль "Камаз" із позначкою 5 бригади НЗФ "Оплот".

За кермом військового автомобіля знаходився громадянин України Іотко Руслан Анатолійович, 1967 р.н., член НЗФ "ДНР". Старшим машини в кабіні автомобіля перебував громадянин РФ Старков Володимир Олександрович, 1978 р.н., мешканець Хабаровського краю Росії, який при затриманні відразу ж заявив, що він є кадровим військовим ЗС Росії та почав вимагати від нас державного захисту від імені Російської Федерації", - розповів Назаренко.

Він зазначив, що "Камаз" був вщент заповнений боєприпасами до різних видів зброї. Призначалися вони для терористів "ДНР". Зокрема, в автомобілі знаходилися заряди до РПГ - 36 ящиків, заряди до підствольних гранатометів - 6 ящиків, гранати Ф-1 та РГД-1 - 50 ящиків, патрони миттєвої запальної дії до кулемету "Утьос" - 54 ящики та ін.

"У кабіні транспортного засобу також знаходилися товарно-супровідні документи, накладні на вантаж, які були видані військовою частиною №08805 "Міноборони" так званої "ДНР"", - додав Назаренко.

Зараз ви читаєте новину «На лінії фронту затримали "Камаз" із боєприпасами та військовим РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі