середа, 31 січня 2018 14:45

Чоловік розбив голову товаришу за автомобільні запчастини

Чоловік розбив голову  товаришу за автомобільні запчастини
У Зборові на Тернопільщині чоловік розбив голову своєму товаришеві за неповернуті автозапчастини. Фото - ГУ НП Тернопільської області

У Зборові Тернопільської області 31-річний чоловік побив свого товариша металевою трубою. Конфлікт виник через те, що один із товаришів позичив у іншого автозапчастини, і не повернув.

Нападник помітив у райцентрі автомобіль свого боржника і вирішив пробити йому колеса. Це побачив власник автівки і чоловіки почали сваритися. У ході сварки чоловік вхопив шматок обрізу металевої труби , що лежав біля огорожі будинку, і вдарив свого опонента, повідомляє прес-служба ГУ НП Тернопільської області.

Випадкові свідки вчасно викликали "швидку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка смертельно побили на власному подвір'ї

У лікарню пораненого доставили у важкому стані. У чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, перелом руки та численні гематоми.

Правоохоронці затримали підозрюваного і він визнав свою вину. Суд обирає йому міру запобіжного заходу.

В одному із сіл Генічеського району Херсонщини побили 20-річного місцевого жителя. Слідчо-оперативна група з'ясувала, що вночі потерпілий повернувся додому і встиг сказати рідним, що 24-річний односелець побив його битою. Вдома хлопцю стало зле і він помер до приїзду лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розбив голову товаришу за автомобільні запчастини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі