неділя, 14 лютого 2021 17:38

Чоловік вигадав убивство вітчима, щоб йому почистили сніг

Чоловік вигадав убивство вітчима, щоб йому почистили сніг
На Чернігівщині випало майже метр снігу. Фото: Суспільне

13 лютого близько 21.00 до поліції зателефонував 34-річний житель села Грибова Рудня Чернігівської області й повідомив, що вбив свого вітчима. Насправді був незадоволений тим, що біля його будинку не почистили сніг.

Заявник сказав, що вдарив вітчима ножем в область грудної клітини та тепер останній не дихає. Більше інформації про стан родича чоловік не надав, однак просив відправити наряд поліції та спеціальну техніку. Пояснив це тим, що до його дому на легковому транспорті не проїхати. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції області Юлія Ковтун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зафільмували оленя з відірваною головою на рогах

Група патрульних поліцейських на місці дізналася, що біля будинку комунальна техніка не почистила сніг. Заявник сподівався, що поліція організує чистку вулиці.

На чоловіка склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Стаття передбачає штраф від 51 до 119 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вигадав убивство вітчима, щоб йому почистили сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі