вівторок, 08 вересня 2020 16:23

Чоловік нацькував зграю собак на кота і дивився, як його шматують

Чоловік нацькував зграю собак на кота і дивився, як його шматують
Чоловік зробив це навмисно Фото: tsn.ua

У місті Запоріжжя зоозахисники розшукують чоловіка, який віддав кота на розтерзання собакам. Він зробив це навмисно, хотів, аби собаки пошматували кота. Про це в соцмережах повідомили зоозахисники.

Кота називали Рижиком, він був безпритульним. Рижик мешкав біля магазину, його знали всі відвідувачі, а продавці годували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ротвейлер зняв скальп із колишньої дівчини свого господаря

"Молодий чоловік, вік близько 25 років, у військовій формі, був зі зграєю великих собак. Він навмисно нацькував їх на Рижика, кіт встиг вилізти на дерево, але цей шкуродер скинув кота на землю і дав собакам команду "фас"! Жінка-свідок почала кричати на нього. Але чоловік не реагував, собак не відкликав, ті кидали Рижика, як ганчірку", - розповідають зоозахисники.

Наразі зоозахисники намагаються з'ясувати, хто цей чоловік. Вони закликають усіх, хто бачив розправу над котом, відгукнутися.

У Києві на перехожого напав чоловік із бійцівськими собаками, які гуляли без намордників. Власника тварин розшукує поліція.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік нацькував зграю собак на кота і дивився, як його шматують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі