понеділок, 20 січня 2020 17:53

"Мінувальника" мосту Метро відправлять до психлікарні

"Мінувальника" мосту Метро відправлять до психлікарні
20 вересня 2019 року суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 288 тис. гривень. ФОТО: newsone.ua

Суд прийняв рішення помістити "мінувальника" столичного мосту Метро до психіатричної лікарні.

Повідомляє про це пресслужба прокуратури міста Київ.

"Згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, чоловік на момент вчинення кримінального правопорушення за своїм психічним станом не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними.

За висновками лікарів, на теперішній час психічний стан останнього не змінився, у зв'язку з чим він потребує застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги з посиленим наглядом", — ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про "мінувальника" столичного мосту Метро: відео

Олексій Белько захопив міст Метро в Києві 18 червня 2019 р. Погрожував його підірвати. Єдине, чого вимагав — зустрічі зі своєю дівчиною. Оскільки жодних інших чітких вимог не оголошував, правоохоронці вирішили міст штурмувати. Перед затриманням Белько викинув карабін, який мав при собі. Опору правоохоронцям не чинив.

Кримінальне провадження поліція спершу порушила за підготовку до терористичного акту. Однак згодом кваліфікацію справи змінили — підозру висунули за хуліганство й неправдиве повідомлення про замінування.

Зараз ви читаєте новину «"Мінувальника" мосту Метро відправлять до психлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі