середа, 24 січня 2018 02:21

Масова ДТП в Німеччини: постраждали 18 людей

Масова ДТП в Німеччини: постраждали 18 людей
Троє з постраждалих отримали важкі травми. Фото: Коресподент

На автобані А73 під містом Брайтенгюсбах в Баварії (Німеччина) зіткнулися 17 автомобілів. Поліції довелося перекрити рух по жвавій автомагістралі в годину пік, що призвело до 7-кілометрових заторів.

У ДТП постраждали 18 осіб, троє з них отримали серйозні травми, повідомляє Баварське Радіо.

"У вівторок вранці на автобані А73 в районі Брайтенгюсбаха тричі сталися масові аварії, учасниками яких опинилися 17 автомобілів, 18 осіб отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Троє з постраждалих отримали важкі травми, відзначили в поліції. Матеріальний збиток від цих ДТП оцінюється в понад 150 тисяч євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найнебезпечніші автотраси в Україні

Аварії сталися на ділянці в 300 м близько 7:30 ранку. Йдеться про три інциденти, що відбулися з коротким проміжком часу. Дорожній поліції довелося перекрити рух по жвавій автомагістралі в годину пік на 4 години. Це призвело до пробок аж до 7 км завдовжки.

48-річний українець на фурі протаранив у Німеччині поліцейський автомобіль. Загинула 23-річна жінка-поліцейський. Ще двоє поліцейських поранено. Винуватця ДТП взяли під варту.

Зараз ви читаєте новину «Масова ДТП в Німеччини: постраждали 18 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі