середа, 27 травня 2020 12:14

Лідера наркокартелю в Києві розстріляли під камерами спостереження: показали запис

Лідера наркокартелю в Києві розстріляли під камерами спостереження: показали запис
Нацполіція затримала групу іноземних кілерів за замах на вбивство громадянина Чорногорії у столиці. Фото: npu.gov.ua

Громадянина Чорногорії, лідера одного з наркокартелів, розстріляли на столичному Печерську під камерами спостереження.

Відповідний запис виклав у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. На відео видно, як чоловік іде доріжкою біля будинку. У цей момент з автомобіля Smart вискакують двоє та відкривають вогонь по ньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото розстріляного в Києві лідера наркокартелю

"Учора на Печерську кілери, які приїхали з однієї з Балканських країн, розстріляли громадянина Чорногорії. Чоловік отримав п'ять кульових поранень, з яких три - в грудну клітку, і був госпіталізований у вкрай важкому стані в реанімацію", - сказано в повідомленні.

Потерпілий перебуває під охороною поліцейських. Працівники поліції продовжують виявляти всіх осіб, можливо причетних до цього злочину.

Увечері 26 травня на столичному Печерську двоє невідомих просто з машини кілька разів вистрелили в чоловіка, який стояв на вулиці. За словами очевидців, поруч із потерпілим була жінка. Вона намагалася зупинити кровотечу руками. Тим часом злочинці кинулися тікати і буквально за сто метрів вибігли з автівки й підпалили її.

Зараз ви читаєте новину «Лідера наркокартелю в Києві розстріляли під камерами спостереження: показали запис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі