субота, 10 березня 2018 02:10

Кур'єр знайшов гранату під час пакування посилки

Кур'єр знайшов гранату під час пакування посилки
Гранату відправили на експертизу. Фото: slavyansk-police.dn.ua

У Слов'янську Донецької області під час пакування посилки в офісі відділення експрес-доставки кур'єр знайшов гранату Ф-1.

Відправлення призначалося жителю Миколаївщини, повідомляє прес-служба Слов'янського відділу поліції.

У поліцію надійшло повідомлення про те, що на одному з відділень експрес-доставки при пакуванні посилки випав предмет схожий на гранату.

У відділення пошти вантаж був доставлений кур'єром. На місце події негайно виїхали співробітники поліції, які евакуювали всіх присутніх і до приїзду вибухотехників оточили місце події.

Вилучену гранату направлено на експертизу. За даним фактом проводиться перевірка. Поліцейські встановлюють обставини події та особу відправника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухова посилка: чоловіки поштою намагалися відправити гранати

Раніше співробітники Служби безпеки України ліквідували в Одесі мережу збуту контрабандної вогнепальної зброї. Житель Одеси організував поставки в різні регіони України зброї іноземного виробництва через поштові відправлення. Клієнтів зловмисник підшуковував через Інтернет, зброю відправляв замовникам після повної передоплати за електронною системою.

Зараз ви читаєте новину «Кур'єр знайшов гранату під час пакування посилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі