неділя, 05 травня 2019 12:49

Селяни знайшли два снаряди часів Другої світової

Два уцілілих боєприпаси часів Другої світової війни знайшли мешканці Кіровоградської області під час польових робіт.

"Через менше місяця після того, як в Сумській області піротехніки знайшли склад небезпечних боєприпасів часів Другої світової війни, ще два артилерійські снаряди цих же часів виявили жителі Долинського району Кіровоградської області", - повідомляють у ДСНС області.

У селі Новогригорівка Перша сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ліквідували артилерійський снаряд калібру 203 мм, а в населеному пункті Суходольська - снаряд калібру 76 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Арени Львів" знайшли бойові снаряди

"Повсякчас існує ймовірність виявити вибухонебезпечний предмет, що, пролежавши багато років у землі, не втратив своєї руйнівної сили. Головне правило у такому випадку: не чіпати! Викличте рятувальників та зачекайте їх неподалік від місця знахідки", - повідомили рятувальники.

Автор: ДСНС
  У Кіровоградській області виявили давні снаряди
У Кіровоградській області виявили давні снаряди
Автор: ДСНС
  У Кіровоградській області виявили давні снаряди
У Кіровоградській області виявили давні снаряди

У Харкові в Основ'янському р-ні знешкодили 14 боєприпасів часів Другої світової війни. Їх виявили в стіні аварійного двоповерхового будинку, в якому раніше сталася пожежа, повідомляє ДСНС Харківщини.

Зараз ви читаєте новину «Селяни знайшли два снаряди часів Другої світової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі