субота, 08 листопада 2014 09:05

Спецтема: Війна на Донбасі

Кремль готує на Донбасі криваву м'ясорубку

Кремль готує на Донбасі криваву м'ясорубку

Ідеологи Кремля розробили безпрограшний сценарій м'ясорубки на Донбасі. Повідомлення про закінчення перемир'я та майбутній наступ вже кілька днів поширюються бойовиками і мусуються в інформаційному просторі. За словами координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, бойовики завершили формування ударних тактичних груп і на даний момент практично повністю готові до наступу.

Одночасно Росія посилено перекидає свої підрозділи до держкордону з Україною. Отже, все це свідчить про те, що Путін готує нове кровопролиття в Україні. І чим більше людей загине в цій м'ясорубці, тим більше дивідендів отримає Кремль, пише "еспресо tv".

Варто зазначити, що саме місцеві бойовики в якості гарматного м'яса стануть головними діючими особами в цьому кривавому спектаклі. На сьогодні в зголоднілих підконтрольних бойовикам територіях Донбасу, де люди майже півроку живуть без зарплат та пенсій, війна – це чи не єдиний спосіб заробітку. Місцеві мешканці готові воювати за незначні кошти - число добровольців в ряди так званого "народного ополчення" постійно росте, як і найманців з найбільш збіднілих територій Росії.

Після відновлення повномасштабних бойових дій Путін не тільки зможе позбутися зайвого вантажу, а й міцніше зв'яже Донбас путами ненависті і збільшить прірву між Україною та окупованими територіями.

Адже якщо під час бою загине хтось із твоїх близьких, або друзів – зароджена "путіністами" лють до всього українського буде лише посилюватись. Крім того, активні бойові дії передбачають велику кількість жертв серед мирного населення, зруйновані оселі, а також голод, нестачу медикаментів та ізольованість від зовнішнього світу. А в умовах повної інформаційної блокади, визначити винних дуже просто - на сьогодні в терористичному інформпросторі бойовики звинувачують в порушенні миру саме українську сторону.

Тим часом, маргінали, на кшталт Мотороли, Гіві, Лєшого та інших повісять собі нові зірочки і продовжать мародерствувати та вбивати в окупованих містах.

Зараз ви читаєте новину «Кремль готує на Донбасі криваву м'ясорубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі