середа, 28 березня 2018 09:28

Двоє рецидивістів закатували жінку

Двоє рецидивістів закатували жінку
У селі Ставище Брусилівського району на Житомирщині двоє рецидивістів закатували 92-річну жінку. Фото - ТСН

У селі Ставище Брусилівського району на Житомирщині двоє рецидивістів, які лише нещодавно вийшли на волю, закатували 92-річну жінку. Вони хотіли, аби та віддала їм гроші, відкладені на чорний день.

Тіло загиблої знайшла сусідка Майя Лейченко, яку попросив навідатися до матері стурбований син 92-річної жінки. Чоловік не міг до неї додзвонитися. Коли сусідка зайшла до хати, то побачила безлад, перевернуті меблі та купу одягу біля ліжка. Вона викликала поліцію, йшлося в ТСН.

Правоохоронці, які прибули на місце, виявили на тілі пенсіонерки численні сліди катувань.

"Кастетом, видно, підборіддя розбили – чотири дірки. Потім зв'язали руки, рота закрили їй і били", - розповіла племінниця загиблої Людмила Костенко.

Вона каже, що з хати зникли 7 тис. грн, зібрані на чорний день, а також мобільний телефон. Сусіди пригадали двох незнайомців на вулиці, один із котрих був одягнений у камуфляжну куртку з написом "Охорона". Цих двох чоловіків зняли й камери спостереження, встановлені у селі. За цими кадрами, а також свідченнями водіїв маршруток, поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв'язали та кинули на підлогу: літніх людей закатували у власному будинку

"Вийшли на трасу Київ-Чоп і поїхали на Київ. У Києві одягнулися, на залізничний вокзал – і поїхали на Конотоп", - розповів начальник Брусилівського відділу поліції ГУ НП у Житомирській області Сергій Цівончук.

Підозрюваних затримали у готелі разом з вкраденими у пенсіонерки речами. Чоловікам 30 і 43 роки, обидва родом з Полтавщини, неодноразово судимі і лише кілька місяців тому вийшли на волю. У вбивстві вони зізналися, тепер обом загрожує до 15 років позбавлення волі.

У селі Жерденівка Гайсинського району Вінниччини знайшли мертвим 78-річного Василя Лівіцького. Чоловіка закатували грабіжники, самі перевернули все у будинку у пошуках грошей та втекли.

Зараз ви читаєте новину «Двоє рецидивістів закатували жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі