пʼятниця, 17 травня 2019 15:46

Двоє іноземців і киянин вимагали у викраденого чоловіка $30 тис. та автомобіль

Двоє іноземців і киянин вимагали у викраденого чоловіка $30 тис. та автомобіль
В селі Чубинське Бориспільського району група з трьох осіб викрала чоловіка, вивезли його в ліс, залякували, вимагали гроші та автомобіль. Фото із відкритих джерел.

У селі Чубинське Бориспільського району на Київщині група з 3 осіб викрала чоловіка.

Зловмисники завезли його до лісу, стріляли в потерпілого з травматичної зброї та телефонували його дружині. Вимагали за звільнення чоловіка $30 тис. та автомобіль.

Після отримання грошових коштів та автомобіля "Мерседес С200" чоловіка відпустили, передає Нацполіція Київської області.

Працівники кримінальної поліції та слідчі встановили осіб - 37-річного та 41-річного уродженців Республіки Таджикістан і 33-річного киянина, причетних до злочину.

Правоохоронці виявили у них ключі від викраденого автомобіля та особисті речі потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чоловіка на вулиці вкрали 1,7 млн грн

Двох нападників тримають під вартою, третього оголосили в розшук. Ведеться розслідування за статтями КК України - розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом і вимагання.

Після оголошення вироку суду та відбування покарання правоохоронці будуть розглядати питання щодо видворення з України іноземців і заборони в'їзду.

Зокрема, зловмисники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва та Київської області.

Служби безпеки кількох країн знешкодили міжнародну групу кіберзлочинців під назвою Avalanche. Кримінальна мережа використовувала шкідливе програмне забезпечення GozNym. Воно поширювалося на комп'ютерах жертв, що дозволяло отримати доступ до їхніх банківських рахунків, пише прес-служба Європолу.

Зараз ви читаєте новину «Двоє іноземців і киянин вимагали у викраденого чоловіка $30 тис. та автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі