пʼятниця, 08 грудня 2017 13:20

Бійці АТО покарали нахабного водія маршрутки

Бійці АТО покарали нахабного водія маршрутки
БІйці АТО змусила вибачатись маршрутчика. Фото: Politeka

В Івано-Франківську бійці АТО змусили маршрутника вибачатися перед матір'ю загиблого воїна і всіма учасниками війни на Донбасі, повідомляє про подію "РБК"

"Водій 35 маршруту Івано-Франківськ відмовився надавати послуги перевезення жінці з посвідченням про те, що її син – учасник АТО. Після цього жінка оплатила проїзд вартістю 4 грн, водій почав по-хамськи звертатися до цієї жінки... Говорячи про те, що її син не за нього воює, не за Україну і т. д. Після цього жінка попросила відкрити їй двері, тому що вона погано себе почуває через хамське ставлення водія до неї", - йдеться в повідомленні очевидця конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшов фільм про захисників Донецького аеропорту

Однак наступного дня Івано франківські воїни АТО знайшли маршрутника і змусили його вибачитись.

"Прошу знайомитися - це Сергій Федик -"Грабер року ", за версією учасників АТО. Щодо інциденту, який стався вчора на маршруті 35: водій на камеру вибачився, звільнили водія, автобус зняли з маршруту і зобов'язали перевізника зробити капремонт і 5000 гривень компенсації", - розповів голова ГО "Обласна спілка учасників АТО" Андрій Долик.

Українські військові у зоні проведення АТО на Донбасі отримають одноразові грошові премії.

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО покарали нахабного водія маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі