пʼятниця, 17 січня 2014 17:30

26-річний кременчужанин випадково вистрелив у голову своєму товаришеві

26-річний кременчужанин випадково вистрелив у голову своєму товаришеві
Фото: 061.ua

Вночі 16 січня до місцевої лікарні Кременчука доставили 22-річного хлопця. У тім'яну частину його голови влучила металева кулька з пневматичного пістолета. Поранення молодик отримав від свого 26-річного товариша, який випадково вистрелив у друга, коли бавився пістолетом. Останній досі не розуміє, як це могло трапитися.

"Ця прикра ситуація вкотре вказує, що ігри зі зброєю ні до чого хорошого не доводять,- говорить Анна Васенко з Кременчуцької міської міліції. - Кулю лікарі відразу дістали з голови потерпілого. Але поки він не приходить до свідомості, знаходиться в реанімації під постійним наглядом медиків".

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Чоловік може отримати від 5 до 8 років позбавлення волі. Однак правоохоронці зазначають, якщо потерпілий прийде до тями й допоможе встановити всі обставини події, кримінальне провадження, ймовірно, буде перекваліфіковано.

Зараз ви читаєте новину «26-річний кременчужанин випадково вистрелив у голову своєму товаришеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі