понеділок, 28 вересня 2020 17:28

13-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

13-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки
За життя дівчинки боролися лікарі, але врятувати її не вдалося Фото: dnepr.express

У Дніпрі на вул. Добровольців сталася трагедія. 13-річна дівчинка випала з вікна 12-го поверху. Про це повідомляє "Днепр оперативный".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло 10-річного хлопця знайшли під вікнами багатоповерхівки

Дитину після падіння завезли в лікарню. У дівчинки була кома 3-го ступеня та множинні забої голови. Лікарі повідомили, що в неї двічі серце зупинялося, а шанси врятувати були вкрай малі. На момент падіння з вікна, у квартирі були старший брат, баба, мати й батько - він із родиною не проживає.

У квартирі знайшли записку від загиблої, а на столі лежало лезо. У записці дівчинка просила вибачення і написала, що їй набридло жити.

За словами матері загиблої, дівчинка була в батька цього дня і між ними стався конфлікт. Після цього вона прийшла додому, але ні з ким із рідних не сварилася.

На місці трагедії працює слідчо-оперативна група.

У Кривому Розі Дніпропетровської області з вікна випала 12-річна дівчинка. Сусіди припускають, що вона могла скоїти самогубство через погану оцінку в школі.

Зараз ви читаєте новину «13-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі