понеділок, 09 листопада 2009 11:36

З Aerosmith пішов вокаліст Стівен Тайлер

З Aerosmith пішов вокаліст Стівен Тайлер

Беззмінний вокаліст Aerosmith Стівен Тайлер залишив колектив. Про це газеті Las Vegas Sun заявив соло-гітарист американської рок-групи Джо Перрі.

Останній концерт Aerosmith відбувся 1 листопада в Абу-Дабі в рамках фінальної гонки Формули-1 2009 року, і відтоді 61-річний співак перестав виходити на зв"язок зі своїми колегами.

За словами Перрі, про намір Тайлера піти з групи він дізнався з Інтернету. Не дивлячись на ситуацію, що склалася, музикант сподівається, що група буде збережена, з Тайлером чи без.

Як додає New Musical Express, раніше ритм-гітарист Aerosmith Бред Вітфорд заявив в інтерв"ю журналу Classic Rock, що учасники гурту розглядають можливість замінити Стівена Тайлера іншим вокалістом.

Проблеми в групі почалися минулого літа, коли Aerosmith довелося відмінити гастрольне турне через травму Стівена Тайлера на концерті в Південній Дакоті. Недавно вокаліст заявив, що найближчі місяці планує присвятити сольній творчості, не дивлячись на те, що Aerosmith мали намір відновити роботу над новим альбомом, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «З Aerosmith пішов вокаліст Стівен Тайлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути