неділя, 18 березня 2018 16:50

Затримали учасника автопробігу до будинку Порошенка

Затримали учасника автопробігу до будинку Порошенка
Поліція заблокувала авто учасника автопробігу до маєтку Порошенка - за порушення ПДР. Фото - УП

У Музейному провулку поліція заблокувала авто учасника акції "Руху нових сил", який планував виїхати автопробігом до маєтку президента Петра Порошенка у смт.Козин.

Правоохоронці перекрили виїзд з провулку в напрямку Європейської площі.

Йдеться, зокрема, про машину Сергія Коби, якому правоохоронці раніше повідомили про порушення ПДР, яке він здійснив вдень 18 березня. Авто Коби стояло на Європейській площі, а кілька патрульних авто перекривали йому подальший рух. Згодом з Європейської площі Коба переїхав до Музейного провулку, де його машині у подальшому не дали виїхати поліцейські, пише "Українська правда".

Як уточнив речник Нацполіції Ярослав Тракало, на Європейській площі водію повідомили про порушення ПДР та просили надати документи для складання адмінпротоколу, однак він поїхав від поліцейських, які згодом його наздогнали. За порушення вимог правоохоронців на нього, окрім протоколу за проїзд пішоходною частиною, буде складено ще протокол за невиконання зупинки на вимогу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі порівняв дії української влади з методами Путіна

На відео видно, що машина Коби заїжджає на тротуар, звернувши туди з дороги, і рухається пішохідною частиною.

Разом з тим у "РНС" заявили, що поліція затримала ще одного учасника Руху Юрія Тебенка, і його доправляють до Шевченківського відділку поліції.

"Його звинувачують у тому, що він - один з організаторів розбору конструкцій на Майдані", - зазначили в РНС.

У столиці на Майдані Незалежності більше тисячі людей вимагають відставки Порошенка та прийняття нового закону про вибори. Протестують учасники організації "Рух нових сил". Після протесту планували організувати автопробіг до будинку Петра Порошенка у Козині.

Зараз ви читаєте новину «Затримали учасника автопробігу до будинку Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі