неділя, 16 грудня 2012 23:15

У Львові продовжують курити у ресторанах
6

Фото: Євген Борісов

Сьогодні вступив у дію закон, що забороняє курити у закладах громадського харчування, державних установах, на зупинках громадського транспорту й інших місцях. Проте не усі власники галузі розважальних закладів зважають на закон.

У центрі Львова біля багатьох ресторанчиків та кафешок стоять люди з цигарками. Підходжу до закладу "Зе гриль". Тут завжди було багато курців. Запитую чи зможу курити у середині.

"Ні. Тепер тільки на дворі, - говорить чоловік при вході. – Тепер ми тут можемо спокійно дихати й не смердіти. Коли додому йдемо. А взагалі кидайте курити. Здоровіші будете".

На дворі курять дві брюнетки без верхнього одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сьогодні курити в громадських закладах заборонено!

"Ага, звичайно здоровіші, - каже вища. – Я уже промерзла уся, завтра з температурою зляжу. Усе через ці видумки придурків у раді. Краще би ціни на квартири заставили опустити".

При вході у клуб "888" чути запах диму. Клуб знаходиться у підвалі лялькового театру. Біля дверей у коридорчику стоїть попільничка. Цікавлюся в офіціанта чи можна курити. Той приносить попільничку.

За годину у клуб зайшли 4 компанії. Усі курили. У меню закладу є спеціальне меню для курців із назвами різних цигарок.

О 19:10 у зал клубу спускаються кілька десятків батьків із дітьми. Тут знаходиться гардероб. Відвідувачі клубу курять не зважаючи на велику кількість малих дітей віком 5-7 років.

Нагадаємо, штраф за куріння у ресторані від 1 до 10 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Львові продовжують курити у ресторанах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі