субота, 12 квітня 2008 13:01

Володимир Путін одружується на Аліні Кабаєвій

Володимир Путін одружується на Аліні Кабаєвій
"Москору" стали відомі сенсаційні подробиці майбутнього весілля століття. Як стало відомо з кіл, близьких до пітерського істеблішменту, серед столичних компаній, що займаються організацією корпоративних свят, оголошений закритий тендер на право проведення весілля Володимира Путіна і депутата Держдуми від фракції "Єдина Росія" Аліни Кабаєвої.

Поки Путін був президентом, його дружину Людмилу разом з ним росіяни могли бачити тільки, якщо цього вимагав офіційний протокол. Що стосується всього іншого, то всі відомості про його сімейне життя залишалися таємницею. Саме через таку секретність багато говорили про те, що у президента не все гаразд з "другою половиною".

Але термін президентства закінчується, дочки вже виросли - одна вже заміжня і живе в Мюнхені, інша, студентка, на виданні, і вже мало що зв"язує першу пару Росії. Після "дембеля" можна знайти час і для вирішення особистих справ.

- Володимир Путін ось вже два місяці розлучений і вільний від сімейних уз, - повідомив наш інформатор, близький друг керівника компанії Арт-менеджмент центр Карнавал-стиль, що бере участь в закритому конкурсі на право проведення весілля Володимира Путіна. - Відповідний штамп в паспорті йому поставили в одному із рагсів Санкт-Петербурга. Це відбулося в лютому. Серед клієнтів компанії Арт-менеджмент центр Карнавал-стиль такі монстри бізнесу, як LG, ТОВ "Уральська Сталь", ВАТ "ГМК "Норільський-нікель", "Консультант+", "ВТБ", компанія "Джонсон і Джонсон".

Так або інакше, але потенційна наречена Аліна Кабаєва не просто олімпійська чемпіонка, красуня і відмінниця. Вона ще і політик. У Державній думі як представник фракції "Єдина Росія" вона - заступник голови комісії з молодіжної політики. Крім того, вона завантажена і суспільною роботою - стала головою ради Національної Медіагрупи, що належить найближчому другу президента Юрієві Ковальчуку.

Правда, задати Кабаєвій питання про передбачуване весілля не вдалося - вчора весь день вона провела на засіданнях Держдуми. Але її прес-секретар на це питання відповіла різким, як удар батога, словом "Ні", повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін одружується на Аліні Кабаєвій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі