неділя, 13 вересня 2020 18:45

На Рівненщині чоловік загинув під потягом

На Рівненщині чоловік загинув під потягом
У Рівненський області під потягом загинув чоловік. Фото: Нацполіція

У місті Дубно на Рівненщині неподалік залізничного переїзду під електропоїздом сполученням "Львів-Козятин" загинув невідомий чоловік.

Трагедія сталася у суботу, 12 вересня, близько 14:00. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області у неділю, 13 вересня.

"Зі слів машиніста, він раптово став на колії, розставивши руки. Попри екстрене гальмування та повну зупинку електропотяга, уникнути наїзду не вдалося. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події", - сказано в повідомлені.

Особа невідомого наразі не встановлена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні перехопили автівку, в якій викрали дівчину

"Прикмети загиблого: вік 55-60 років, худорлявої тілобудови, зріст приблизно 170 см. Був одягнений в сині джинси, джинсовий піджак, футболку: сірого кольору в нижній частині, а в плечовому поясі - смужки білого, сірого та рожевого кольорів, бейсболку гірчичного кольору, взутий в чорні гумові капці. На тілі наявні кілька татуювань. При собі мав іконку Миколи Чудотворця", - інформують правоохоронці.

На Сумщині впав легкомоторний літак Х-32 "Бекас". Пілот загинув.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чоловік загинув під потягом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі