середа, 24 грудня 2008 13:47

У аеропорту Хитроу заарештували п"яного пілота

У аеропорту Хитроу поліція заарештувала пілота, в організмі якого був перевищений рівень вмісту алкоголю, пише британське видання TheDailyMail. Представники органів правопорядку затримали 62-річного американця Майкла Харра за декілька хвилин до вильоту літака авіакомпанії JetAirways, яким він повинен був управляти.

Співробітники аеропорту відчули від пілота запах алкоголю і повідомили про це поліції. Пілот пройшов тест, який показав, що кількість спирту в його організмі перевищує допустимі норми. Поліція заявила, що Харр дуже п"яний для того, щоб управляти повітряним судном. Згідно з інформацією видання, пілотові загрожує звільнення.

Згідно з правилами авіаперевезень, компанії повинні відсторонювати фахівців з управління повітряним транспортом від польоту в тому випадку, якщо пройшло менше восьми годин з часу останнього вживання ними алкоголю. Співробітник JetAirways відзначив, що всі пілоти, що працюють в авіакомпанії, проходять тести за декілька годин до польоту, і в тому випадку, якщо аналізи дають позитивний результат, приймаються належні заходи.

На борту літака авіакомпанії JetAirways знаходилося 300 людей. Харр повинен був пілотувати "Боїнг-777", що вилітав в індійський Мумбаї (колишній Бомбей). Рейс вилетів до Індії з незначною затримкою.

Зараз ви читаєте новину «У аеропорту Хитроу заарештували п"яного пілота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі