вівторок, 15 січня 2008 08:13

Саркозі таємно одружився

Саркозі таємно одружився

Таємна й дуже скромна церемонія була проведена минулого тижня, 10 січня, в Єлисейському палаці, повідомляє газета L"Est Republicain з посиланням на анонімне джерело, нібито присутнє на цьому заході. 

Представник президента Давід Мартінон відмовився коментувати цю інформацію, пише 14 січня новинне агентство France Press. 

Відзначимо: мати Карли Маріса Бруні повідомила по телефону, що нічого не знає про одруження дочки. Раніше вона вже зустрічалася з президентом Франції і той розповів їй про зроблену Карлі пропозицію руки і серця. 

Зазвичай такі заходи як одруження президента країни анонсуються в пресі. Проте, як повідомляють інформовані джерела, воно може бути відсвятковане в обмеженому колі без оповіщення громадськості, якщо на це буде отримано спеціально дозвіл держпрокурора. 

Нагадаємо, раніше видання Journal du Dimanche (JDD) першим повідомило про те, що президент Франції Ніколя Саркозі зробив офіційну пропозицію Карлі Бруні, італійській екс-моделі та співачці, і весілля відбудеться 8 або 9 лютого. 

Автор замітки заявив у інтерв"ю AFP, що редакція мала "вагомі причини" опублікувати цю інформацію, проте до неї треба ставитися з обережністю, бо сам журналіст на церемонії в Єлісейському палаці присутній не був. 

Напередодні французька блогосфера, а вслід за нею й цілком солідні видання, такі, як Journal du Dimanche, британська Daily Mail, швейцарське агентство Romandie та італійське Ansa, оприлюднили інформацію про можливу вагітність подруги президента Франції, екс-моделі і співачки Карли Бруні. 

Джерелом цих відомостей стало видання 20minutes.fr, яке з великою обережністю першим розмістило інформацію, що так хвилює. Проте тільки-но розповсюдження чуток про вагітність Бруні набрало ураганної швидкості, 20minutes.fr поспішило відмовитися від свого "авторства". 

Нагадаємо, що в жовтні минулого року Саркозі розлучився зі своєю дружиною Сесілією Циганер-Альбаніц, від якої має 10-річного сина Луї. У нього є також два дорослих сина від попереднього браку з Марі-Домінік Кюліолі – 22-річний П"єр і 21-річний Жан. 

Відзначимо, що рок-зірки Мік Джаггер і Ерік Клептон, які в різний час мали романтичні стосунки з Карлою Бруні, стверджують в інтерв"ю таблоїдам, що "моногамія – жахливо нудне заняття". ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі таємно одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі